Så kan ni tjäna pengar till laget, klubben eller klassresan - med hög förtjänst

Starta en försäljning nu

Om det gäller pengar till ett träningsläger eller en resa för att spela cup kan ni snabbt tjäna pengar med hjälp av Resalätt.

Hur mycket pengar behöver ni för att nå målet. Hör av dig till oss så kan vi tillsamm

ans göra det bästa säljupplägget för just ditt lag, din klubb eller ditt mål.

Kontakta oss på mail info@resalatt.nu för ett förslag till just er. Du kan också fylla i dina uppgifter direkt under kontakt på vår hemsida www.resalatt.nu/kontakt.asp?lang=sv

Att sälja våra produkter är ett snabbt och enkelt sätt att tjäna pengar till laget. Vi har alltid nya produkter i vår butik vilket gör att ni alltid kan erbjuda nyheter.

Snabbt resultat. En försäljning pågår 2-3 veckor

Enkelt att komma igång. Ni utser en kontaktman. ( över 18 år ) Varje säljare har visningsprodukter under försäljningen.

Enkelt att sälja våra lättsålda produkter. Fast förtjänst på varje såld produkt.

Lätt att administrera.  Vi leverera ett paket men kan packa varje säljare för sig om så önskas.

Tryggt för alla. Inga pengar betalas innan er kund har betalt.

Produkterna Produktbladen har en enkel prissättning.

Här ser ni några av våra bestseller:

Spibelt
Kylväska utan is eller kylklampar
BaginBag
Lätta och snabbtorkande microfiberhanddukar

 

Enkel försäljning

Man får bäst resultat om man kan enas om ett tydligt mål. Börja med att samla gruppen och klargör vad ni vill göra. Gör en bedömning hur mycke pengar ni behöver för att nå ert mål. Skriv ned målet och summan ni behöver på ett papper, som ni sätter upp på en plats där alla i gruppen ofta kan se målet.

 

Exempel på mål: Åhus Cup i Beachhandboll i Juli 2015

 

Behov av pengar:  16 000 kr 

Nästa steg är att utse en kontaktperson som håller kontakten med Resalätt.nu Tillsammans med kontaktpersonen tar vi fram det bästa säljupplägget för just er. Vi lägger också upp er som kund på vår hemsida och ni får ett lösenord för att kunna logga in.

När säljmaterialet kommer från Resalätt är det bara att sätta igång och tjäna pengar till laget. Fråga vänner, släkt och grannar. De som når extra bra resultat brukar be någon vuxen ta med sig säljmaterialet till sin arbetsplats. Berätta för era kunder om ert mål att tjäna pengar till laget, klubben eller skolresan. Tidsbegränsa säljperioden t.ex 2 veckor.

När försäljningen är klar skickas en beställning till Resalätt eller kan du också registrera din order direkt i vår nätbutik.

Vi leverera alla paket i en leverans till angiven leveransadress. En faktura skickas till kontaktmannen.

Var och en delar sedan ut sina paket och tar betalt av sina kunder. Pengarna lämnas till kontaktmannen som betalar fakturan från Resalätt.

Kontaktpersonen

Kontaktpersonen är den som med vårt stöd håller ihop hela försäljningen från start till mål. Du som är kontaktperson får allt material du behöver från Resalätt. Förutom säljmaterial som du delar ut till var och en i gruppen får du inloggningsuppgifter till vår hemsida. När försäljningen är klar skickas varorna till dig. När gruppen har fått betalt är det du som betalar fakturan från Resalätt. Kontaktpersonen ska ha fyllt 18 år och inte ha några betalningsanmärkningar.

Byten och reklamationer

Byta en vara

Vid byte av en produkt, t.ex. vid ändring av storlek eller färg, gäller att kunden själv står för returfrakten tillbaka till oss. Obs! kom ihåg att alltid medela oss via info@resalatt.nu när du vill byta dina varor.

Reklamera en vara

Om någon vara är skadad när du öppnar paketet, ska du göra en reklamation till oss. Därefter ersätter vi dig på lämpligt sätt. Antingen med en ny likvärdig vara eller pengarna tillbaka. Du som kund har inte heller någon kostnad för frakt i samband med detta, utan vi betalar självklart dina fraktkostnader. Vid reklamation ber vi dig att alltid kontakta oss via mail info@resalatt.nu Ange att det gäller en reklamation så hjälper vi dig på bästa sätt.

Ångra ett köp

Du har 14 dagars ångerrätt från det du tagit emot en vara som du beställt. För att kunna utnyttja din ångerrätt skall produkten vara i säljbart skick och med oskadad förpackning. Vid nyttjande av ångerrätt står kunden för frakten och returfrakten. Vid utnyttjande av ångerrätten återbetas hela köpesumman exkl. frakt inom 20 dagar.

Returadress

Resalatt.nu Sportvägen 22 246 52 Löddeköpinge.  Glöm inte att meddela oss på mail.

 

 

                       

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt